Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nezaposlenost, zaostalost i ogroman dug

    Ovo je zemlja u kojoj je 800.000 nezaposlenih, ogromnim javnim dugom, velikim problemima zaostalosti, izbegavanja modernizacije, zemlja koja je na evropskom putu suočena s mnogim problemima. Političarima je osnovni zadatak da te probleme počnu da rešavaju, kaže potpredsednik LDP Bojan Đurić.

    Apsolutno najvažnija stvar za Srbiju u ovom trenutku je kakvo će biti to jutro 17. marta, ocenio je Đurić koji je ispred Liberalno demokratske partije predao Republičkoj izbornoj komisiji listu "Čedomir Jovanović – LDP-BDZS-SDU". 

    Važno je da li će rezultati ovih izbora, pre svega liste koju smo predali, omogućiti novi optimizam u Srbiji, novu pozitivnu energiju i novu mogućnost da efikasno obavimo sve poslove koji su godinama ili decenijama odlagani, naglasio je Đurić.

    Prema rečima lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića, ustavna reforma je preduslov za rešavanje ključnih problema.

    Ustav iz 2006. je "temelj ovog pogrešnog sistema" i neće biti ništa od želja i planova za rešavanje krupnih ekonomskih problema, izgradnju infrastrukture, unapređivanje zdravstvenog i penzionog sistema ukoliko Ustav ne bude promenjen, rekao je lider LDP.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE