Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Specijalna ponuda Super kartice na Gazprom benzinskim stanicama

    Vlasnike Super kartice na benzinskim stanicama Gazprom u Srbiji očekuje specijalan popust. U knjižici pogodnosti koja važi do kraja aprila nalaze se kuponi sa kojima se na Gazprom maloprodajnoj mreži ostvaruje popust na gorivo i ponudu u restoranu.

    Kupon za gorivo omogućava popust od pet dinara po litri goriva. On važi za kupovinu bilo kog derivata u minimalnom iznosu od 20 litara natočenih u rezervoar, a popust se ostvaruje za svaki kupljen litar.

    Do 30. aprila, uz kupone iz knjižice pogodnosti, ostvaruje se i popust na šest proizvoda iz restorana na Gazprom benzinskim stanicama. U ponudi su kafe, sendviči i slatka peciva po cenama koje su od redovnih niže za više od 50 odsto.

    Popusti na gorivo, hranu i piće uz kupone mogu se ostvariti na 11 GAZPROM benzinskih stanica u Srbiji. Ova mreža pripada premijum segmentu balkanskog tržišta goriva na kojima se prodaje gorivo standarda minimum evro – 5, visokokvalitetna ulja i maziva i koja obezbeđuje vrhunsku uslugu za potrošače.

    Super kartica je jedinstven program lojalnosti u Srbiji, koji NIS realizuje zajedno sa partnerima, kompanijama Idea, Sberbanka i Telenor.

    Knjižice pogodnosti do kraja februara dobiće svi učesnici lojaliti programa koji su sakupili potreban broj poena za nagrađivanje u prethodnom obračunskom periodu. Pored popusta za proizvode na benzinskim stanicama Gazprom, učesnike očekuju i niz drugih pogodnosti i popusta koji važe na benzinskim stanicama NIS Petrol, kao i u kompanijama Idea, Sberbanka i Telenor.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE