Specijalna ponuda Super kartice na Gazprom benzinskim stanicama - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

  Specijalna ponuda Super kartice na Gazprom benzinskim stanicama

  Vlasnike Super kartice na benzinskim stanicama Gazprom u Srbiji očekuje specijalan popust. U knjižici pogodnosti koja važi do kraja aprila nalaze se kuponi sa kojima se na Gazprom maloprodajnoj mreži ostvaruje popust na gorivo i ponudu u restoranu.

  Kupon za gorivo omogućava popust od pet dinara po litri goriva. On važi za kupovinu bilo kog derivata u minimalnom iznosu od 20 litara natočenih u rezervoar, a popust se ostvaruje za svaki kupljen litar.

  Do 30. aprila, uz kupone iz knjižice pogodnosti, ostvaruje se i popust na šest proizvoda iz restorana na Gazprom benzinskim stanicama. U ponudi su kafe, sendviči i slatka peciva po cenama koje su od redovnih niže za više od 50 odsto.

  Popusti na gorivo, hranu i piće uz kupone mogu se ostvariti na 11 GAZPROM benzinskih stanica u Srbiji. Ova mreža pripada premijum segmentu balkanskog tržišta goriva na kojima se prodaje gorivo standarda minimum evro – 5, visokokvalitetna ulja i maziva i koja obezbeđuje vrhunsku uslugu za potrošače.

  Super kartica je jedinstven program lojalnosti u Srbiji, koji NIS realizuje zajedno sa partnerima, kompanijama Idea, Sberbanka i Telenor.

  Knjižice pogodnosti do kraja februara dobiće svi učesnici lojaliti programa koji su sakupili potreban broj poena za nagrađivanje u prethodnom obračunskom periodu. Pored popusta za proizvode na benzinskim stanicama Gazprom, učesnike očekuju i niz drugih pogodnosti i popusta koji važe na benzinskim stanicama NIS Petrol, kao i u kompanijama Idea, Sberbanka i Telenor.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE