Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Samsungov Gear Fit uređaj

    Kompanija Samsung predstavila je na Svetskom kongresu mobilnih tehnologija u Barseloni Samsung Gear Fit, prvi zakrivljeni Super AMOLED nosivi uređaj.

    Gear Fit nudi Samsung Gear tehnologiju sa najsveobuhvatnijim postojećim fitnes alatima, pružajući korisnicima mogućnost da budu fizički aktivni, a da pri tome ne žrtvuju lični stil ili mobilnu povezanost.

    Uređaj je dizajniran da se udobno prilagodi ruci korisnika, a uz Super AMOLED displej predstavlja više od obične fitnes-trake jer su korisnici stalno u toku uz obaveštenja sa Galaxy smart telefona, kao što su ona o dolazećim pozivima, elektronska pošta, SMS, alarm, S-planer i druge aplikacije.

    Promenljive trake u crnoj, narandžastoj i moka sivoj boji, pružaju korisnicima mogućnost da izraze svoj individualni stil, menjajući izgled uređaja Gear Fit kako bi se slagao uz odeću, raspoloženje ili bilo koju vrstu aktivnosti.

    Gear Fit je dizajniran da pomogne onim korisnicima koji teže da budu u formi i da vode aktivniji život,a da pri tome ne žrtvuju lični stil niti mogućnost da budu povezani i u pokretu.Uređaj će biti u prodaji širom sveta od aprila, navodi se u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE