Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Socijalisti napunili arenu

    Koalicija SPS-PUPS-JS garantuje nastavak puta ka Evropskoj uniji, reforme sa ljudskim likom i zakone u interesu radnika, a ne tajkuna, poručio lider socijalista Ivica Dačić na predizbornoj konvenciji koalicije u Beogradskoj areni.

    Dačić i njegovi koalicioni partneri poručili su da će nastaviti borbu za zemlju socijalne pravde. Ne želimo da dozvolimo da građani budu žrtve puta u EU već dajemo garanciju da će oni biti najveći dobitnici. Nismo se borili da se u Srbiji donose antievropski zakoni o radu koji smanjuju nivo socijalne politike, rekao je Dačić.

    Koalicija želi političku stabilnost, sigurnost, razvoj i brigu države, a ne samo za preduzeća, banke i tajkune, već i za narod, radnike, za đake, rekao je Dačić pred, prema procenama, oko 20.000 prisutnih u areni.

    Predsednik JS Dragan Marković rekao je da zna da bez Dačića i koalicije nema nove vlade, a zamenik predsednika PUPS Milan Krkobabić da Srbiji ne trebaju "genijalni umovi" koji će da otpuste ljude i tako smanje troškove, niti oni koji će da "uravnoteže" budžet tako što će ukinuti penzije.

    Lider socijalista je dodao i da garantuje mladim ljudima da će ovo biti zemlja kojom će se ponositi, da će prestati egzodus mladih, da će moći da se zaposle, da će svi moći sa ponosom da žive i rade.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE