Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Eurobank dobitnik nagrade za najboljeg partnera u zemljama u razvoju

    Eurobank Beograd dobitnik je nagrade za najbolje partnerstvo u zemljama u razvoju, dodeljene od strane Internacionalne financijske korporacije, članice Svetske banke.

    Na ceremoniji održanoj u Lisabonu nagrađeno je 25 finansijskih institiucija iz 56 zemalja koje su svojim zalaganjem doprinele razvoju i saradnji sa IFC-om.

    „Eurobank kontinuirano ulaže u unapređenje partnerstava sa vodećim finansijskim institucijama, a nagrada IFC-a predstavlja priznanje ovim naporima. Strateško opredeljenje Eurobank je građenje saradnji koje, uz snažnu podršku privredi, dugoročno utiču na stabilnost bankarskog sektora u celini,“ navodi Predrag Nikolić, rukovodilac odeljenja za transakciono poslovanje sa privredom, Eurobank.

    Kao najaktivnija banka na ovom polju, Eurobank Beograd je aktivnostima usmerenim ka podržavanju uvozno-izvoznih aktivnosti preduzeća iz Srbije zaslužila ovu vrednu nagradu. IFC godišnja ceremonija dodele nagrada za najbolja partnerstva predstavlja priliku da se vodeće finansijske institucije sastanu i razmene iskustva na polju unapređenja različitih segmenata poslovanja – od finansijskih usluga, preko lanca snadbevanja, strukturnih finansija, kroz umrežavanje i saradnju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE