Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Samo četiri stranke odgovorile na upitnik NALED-a

    Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) saopštila je danas da su na njen upitnik o konkretnim ekonomskim potezima za unapredjenje poslovnog ambijenta i brži ekonomski razvoj Srbije, odgovorile samo četiri stranke.

    Kako se navodi, na upinik NALED-a odgovorile su Liberalno demokratska partija (LDP), Nova demokratska stranka (NDS), Pokret Dveri i Ujedinjeni regioni Srbije (URS).

    Dodaje se da je grupa gradjana "Dosta je bilo" dostavila delimično popunjen upitnik, dok odgovore nisu dali Srpska napredna stranka (SNS), Socijalistička partija Srbije (SPS), Socijademokratska partija Srbije (SDPS), Demokratska stranka (DS), Demokratska stranka Srbije (DS S), PUPS, Nova Srbija (NS), Jedinstvena Srbija (JS), Srpska radikalna stranka (SRS) i Srpski pokret obnove (SPO).

    "Zabrinjava činjenica da su konkretna rešenja poslale samo stranke koje se po istraživanjima bore za prelazak cenzusa ili imaju podršku manje od 10 odsto birača, dok su najveće partije izbegle odgovore na ključna pitanja koja gradjanima i privredi treba da pruže predvidivost ambijenta u kojem će živeti i poslovati", naglašava NALED.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE