Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Dačić: Štitićemo interese običnog čoveka

    Ivica Dačić, lider koalicije SPS-PUPS-JS istakao je na konvenciji ovih stranaka u Smederevu da se ta koalicija zalaže za jaku državu koja pomaže građane, privredu i brine o običnom čoveku.  

    Dačić je dodao da ako posle izbora bude otpuštanja, promena zakona o radu na štetu radnika, zamrzavanja i smanjivanja plata i penzija, da ta koalicija neće moći da pomogne ako ne dobije dovoljno poverenje građana. “Mi smo na strani običnog čoveka, radnikai  seljaka. Mi smo za posao za mladei  penzije za stare. Jeste li za neoliberalno društvo gde je tržište i profit interes poslodavaca i kapitalista glavni, ili ste za društvo socijalne pravde gdeće da se pita narod, radnici, seljaci, oni kojižive od svog rada? Ja sam siguran da je više onih kojima je potrebna socijalno pravedna Srbija  nego onih kojima to nije potrebno.” – zaključio je Dačić.

    Milan Krkobabić, zamenik predsednika PUPS-a je ukazao da ovo nije Afrika, nego Evropa i Srbija i da je na nama da se izborimo da se u Srbiji ne vrati zakonodavstvo iz XIX veka.

    Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije obećao je u ime nove koalicije otvaranje novih radnih mesta.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE