Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Samsung: Apple su uzdrmale naše reklame u kojima ih ismevamo

    Sudska bitka koja je u toku, a vodi se oko patenta između kompanije Samsung i Apple, čini se ima drugačiju pozadinu ili bar tako tvrde iz Samsunga.

    Predstavnik tima advokata kompanije Samsung naime tvrdi da njihova agresivna marketinška kampanja ’The next big thing’ u kojoj se između ostalog i preko TV reklama rugaju iPhoneu, dovodi Apple ’do ludila’. On dodaje da je Appleov šef marketinga Phil Schiller toliko opsednut kampanjom Galaxy S pametnog telefona da je predlagao izvršnom direktoru Apple Tim Cooku da angažuju novu marketinšku agenciju, nakon članka koji je u januaru izašao u novinama The Wall Street Journal pod naslovom ‘Da li je Apple postao manje COOL od Samsunga?’

    Samsungova viralna kampanja ismeva Apple naglašavajući razliku između  iPhone 5  i Galaxy S3 telefona. I tu se ne zastavlja. Napravili su i parodiju Appleove reklame iz 2013. u kojoj se iPad Air krije iza olovke.

    Samsungovi advokati tvrde da Apple sada na sudu pokušava da dobije ono što je na tržištu izgubio, prenosi The Wall Street Journal.

    Portal Adweek je Samsungovu Galaxy S3 reklamu proglasio viralnim hitom 2012. Pogledajte kako izgleda:

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE