Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Sony ne stiže da proizvede dovoljno PS4

    Japanski Sony je od prošlogodišnjeg puštanja u prodaju PlayStation 4, prodao sedam miliona konzola širom sveta, priznajući da ih ne može proizvoditi dovoljno brzo.

    Odgovor globalne igračke zajednice na PS4 bila je neverovatna i zaista smo počastvovani što igrači biraju PS4 kao narednu generaciju igračke konzole, izjavio je predsednik i izvršni direktor odeljenja Sony za kompjutersku zabavu Andrew House.

    Putovanje za PS4 tek je počelo, kaže House i dodaje da, uprkos tome što je kompanija suočena sa problemima zbog snažne tražnje širom sveta, Sony ostaje posvećen zadovoljavanju potreba klijenata, preneo je France presse.

    Prodaja softvera za konzolu je takođe bila snažna, pri čemu je do 13. aprila ove godine prodato više od 20,5 miliona kopija u maloprodaji širom sveta i putem digitalnog preuzimanja.

    PS4 se za dominaciju na tržištu digitalne kućne zabave bori sa Microsoftovim Xbox one i Nintendovim wii u, u uslovima kada su igračke konzole pod sve većim pritiskom da dokažu svoju vrednost u svetu sveprisutnih pametnih telefona i tableta sa igricama.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE