Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Za siguran uspeh malih i srednjih firmi

    Sve firme male i srednje veličine žele da posluju uspešno, a ujedno brzo, dinamično i jednostavno, a bolja komunikacija određuje i bolje poslovne rezultate. Zato, u izboru telekomunikacionih rešenja za svoje poslovne timove treba da se orijentišu na moderne, pristupačne i fleksibilne mobilne tarife, koje su usklađene sa njihovim potrebama, kao i sa potrebama savremenog i globalnog tržišta.

    Ovakvim firmama, pre svega, potrebno je da naprave jak i uigran tim koji će umeti da planira i optimizuje troškove firme, poveća efikasnost poslovanja i prilagodi potrošnju prema individualnim potrebama zaposlenih. U izboru mobilnih tarifa, ove firme trebalo bi da naprave kombinaciju tarifa prema svojim potrebama, pri čemu će biti u mogućnosti da izaberu optimalan broj mobilnih linija za svoj poslovni tim, kao i da svakoj mobilnoj liniji dodele odgovarajuću tarifu, skrojenu prema potrebama korisnika te linije.

    Takođe, pri odabiru tarifa, od velike važnosti je da se vodi računa o racionalizaciji troškova firme. Potrebno je da u ponudi za koju se odluče bude omogućeno da zaposleni imaju besplatne razgovore između svojih mobilnih linija, mogućnost da povezuju mobilne linije sa fiksnim, određeni broj besplatnih minuta ka svim mobilnim i fiksnim mrežama i određen broj SMS poruka. U cilju dodatnog smanjenja troškova, mogućnost prenosa neiskorišćenog saobraćaja u naredni mesec, kao i povoljni međunarodni razgovori sa mobilnih linija je od ključne važnosti.

    Za firme čije poslovanje zahteva dodatnu dinamiku, odnosno „kancelariju u pokretu“, mobilne tarife moraju da sadrže i određenu količinu internet saobraćaja, a da pristup Internetu bude stalan i neograničen, sa brzinom koja može da podrži specifične zahteve takvog poslovanja i to u svakom trenutku i na bilo kojem mestu. Na ovaj način omogućava se maksimalna kontrola potrošnje internet saobraćaja i firma ne bi nikada imala dodatne troškove za njegovo korišćenje.

    Uz dobar odabir mobilne tarife, treba svakako voditi računa i o izboru modernog, pouzdanog mobilnog telefona po povoljnoj ceni. 

    Takav izbor svakako postoji, jer je sve ovo moguće uz novu poslovnu ponudu Telekoma Srbija! Pojačajte svoj tim i unapredite Vaše poslovanje uz nove poslovne tarife BizMix i BizMixNet! Usredsredite se u potpunosti na svoje poslovanje, a brigu o Vašoj poslovnoj mreži prepustite Telekomu Srbija.

    Pozovite Korisnički servis Telekoma Srbija 064/785, pišite na e-mail adresu [email protected], a kao i uvek, na raspolaganju su Vam menadžeri prodaje koji će Vas posetiti i predstaviti najbolje rešenje za Vas.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE