Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ostala bez posla u banci, a sada živi od kreiranja odeće za pse

    Posle gubitka posla u banci, Violeta Veselinović se potpuno preusmerila ka dotadašnjem hobiju, šivenju i kreiranju odeće za pse, od čije prodaje zarađuje za život.

    Do početka ove godine posao joj je bio da savetuje klijente, a u slobodno vreme ova Kraljevčanka šila je garderobu za svoja dva psa, zato što je odeća za njene ljubimce bila skupa u specijalizovanim radnjama.

    Videla sam da je isti odnos kvaliteta materijala koji ja nabavljam i kvaliteta kupljene robe, garderoba koju sam šila za svoje pse dopala se mojim prijateljima, a onda i prijateljima njihovih prijatelja i tako je krenulo, kaže Violeta za Blic.

    Narudžbine su počele da stižu i iz drugih gradova, zainteresovali su se i pet šopovi, tako da je modele psećih toaleta koja je kreirala i sašila Violeta sada moguće videti skoro po celoj Srbiji.

    Violeta šije po povoljnim cenama, od kvalitetnih materijala i uvek uživa u načinu raspoređivanja paspula, tračica, tila ili mašnica na haljine za pse.

    Ona dodaje da u Kraljevu, koliko zna, nema  konkurenciju, ali da ima onih koji se u Beogradu, Nišu i Šapcu bave sličnim poslom.

    Sa nekima od njih sam u kontaktu, čak razmenjujemo ideje, dok su pet šopovi zainteresovani za određene modele u različitim veličinama, a ja i dalje šijem po dostavljenim merama, kaže Violeta.

    Ima i probirljivih kupaca koji na internetu nalaze modele koje žele, ali je važno da znaju kako da uzmu mere psu. Pudlica Luna i staford Lina danas su glavne promoterke najnovijih Violetinih kreacija.

    Foto: Facebook

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE