Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Bogdan Laban na čelu Elektrovojvodine

    Elektroprivrede Srbije (EPS) imenovao je Bogdana Labana za novog direktora Privrednog društva Elektrovojvodina, kao i Milomira Dinića za direktora ogranaka Elektrotimok u okviru Privednog društva Jugoistok, saopštio je danas EPS.

    Za v.d. direktora HE Pirot, u okviru Privrednog društva HE Đerdap imenovan je Ljubomir Stojanović.

    Oni su na te funkcije postavljeni na jučerašnjoj sednici Nadzornog odbora EPS-a, koju je vodio predsednik Odbora, Aca Marković.

    Članovi Nadzornog odbora EPS-a imenovali su i Dragana Vlaisavljevića, direktora Direkcije EPS-a za trgovinu električnom energijom, za direktora Privrednog društva "EPS Trgovanje" u Sloveniji.

    Na ovaj način počinje procedura za registraciju "EPS Trgovanja" u Ljubljani, a rad ovog novog privrednog društva omogućiće jačanje pozicije EPS-a na regionalnom tržištu električnom energijom i da trgovina električnom energijom bude efikasnija uz maksimizaciju profita za EPS i smanjenje troškova.

    Posebno značajan razlog za osnivanje ovog privrednog društva u Sloveniji, članici Evropske unije, je pozicioniranje EPS-a na regionalnom i evropskom tržištu električne energije, navodi se u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE