Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Goran Vesić novi gradski menadžer i pomoćnik Malom

    Gradonačelnik Beograda Siniša Mali imenovao je danas Gorana Vesića za pomoćnika gradonačelnika i gradskog menadžera, objavljeno je danas na sajtu gradske uprave Beoinfo.

    Za pomoćnika gradonačelnika za oblast društvenih delatnosti imenovana je Irena Vujović, a za pomoćnika gradonačelnika za oblast komunalnih delatnosti i funkcionisanje javnih preduzeća Borko Milosavljević.

    Goran Vesić je rođen je 1969. godine, osnovnu školu i gimnaziju završio je u Kraljevu, a diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Od februara do septembra 1997. bio je član Izvršnog odbora Skupštine grada Beograda, a od 1996. do 2000. odbornik Skupštine grada Beograda.Bio je poslanik Skupštine Srbije od 2000. do 2003. godine. Sekretar Privremenog organa grada Beograda koji je imenovala Vlada Srbije bio je od novembra 2013. do aprila 2014. godine.

    Irena Vujović rođena je 3. aprila 1983. godine, diplomirani je ekonomista master. Trenutno je na doktorskim studijama na Fakultetu za poslovne studije Megatrend univerziteta u Beogradu.U Odeljenju za međunarodnu saradnju Megatrend Univerziteta od 2005. do 2008. godine radila je kao koordinator saradnje sa Ruskom Federacijom. Poslanik je u Narodnoj skupštini Republike Srbije od 2012. godine. Šef je stalne delegacije Parlamentarne skupštine Crnomorske ekonomske saradnje.

    Borko Milosavljević je rođen je 8. januara 1979. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Nišu, zvanje magistra ekonomskih nauka za bankarski i finasijski menadžment stekao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Trenutno radi na doktorskoj tezi sa temom „Targetiranje inflacije: prednosti, nedostaci i primena u Srbiji”. Svoje znanje iz oblasti finansija obogatio je radom u revizorskoj kući EKI Revizija. Do imenovanja za pomoćnika gradonačelnika bio je na funkciji direktora Uprave za cene Gradske uprave grada Beograda.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE