Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Neka od najčudnijih zanimanja na svetu

    Širom planete, od Šri Lanke, preko Australije, do Irana, mogu se naći neverovatna zanimanja, poput sakrivača registarskih tablica, bebisiterke za nojeve ili šnajderki za slonove.

    Tako u Teheranu postoje profesionalni sakrivači registarskih tablica. Naime, u želji da rasterete saobraćaj, zvaničnici iranske prestonice uveli su naplatu za ulazak kolima u pojedine gradske zone.

    Da bi izbegli plaćanje nameta i eventualne kaze, pojedini vozači plaćaju sakrivačima da, prilikom prelaska kroz kontrolne punktove, koji se nadziru kamerama, hodaju iza automobila, prikrivajući telom registarske tablice.

    U Šri Lanki, za vreme svetkovina slonovi redovno defiluju ulicama uparađeni, a njihove šarene kostime po meri šiju akreditovani šnajderi.

    Poznato je da nojevi imaju gadnu narav i mogu da budu veoma agresivni, naročito njihovi mladunci. Kako bi izbegli da se međusobno poubijaju, južnoafrički uzgajivači unajmljuju bebisiterke za čuvanje beba nojeva. Njihov zadatak je da sede u polju i paze da se ptice ne povrede.

    Neženje u Japanu, kojima je dojadilo da spavaju sami u svom krevetu, mogu da iznajme usluge "družbenice za dremku" koja im, kao što sam naziv kaže, prave društvo dok se prepuštaju snu. Ova usluga košta 60 dolara po satu i isključuje seks.

    Pročitajte i>>>`Rent-a-prijatelj` za Japance

    Duž australijske Zlatne obale, jedne od glavnih turističkih atrakciji u toj zemlji, pojedini gradovi angažuju devojke koje u bikiniju pomažu posetiocima da lakše nađu parking mesto, a mogu, ukoliko oni to žele, i da se s njima slikaju.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE