Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Preduzetnici, procenite svoj rizik

    AXA Osiguranje pokrenulo je web sajt www.proceni-svoj-rizik.rs, na kojem preduzetnici mogu da saznaju više o rizicima i opasnostima koji prete njihovom biznisu.

    Sajt se sastoji od upitnika sa preporukama i savetima koji mogu da pomognu vlasnicima malih, srednjih preduzeća i samozaposlenima da bolje sagledaju sve opasnosti kojima je njihov posao izložen. Korišćenje sajta je veoma jednostavno i potpuno besplatno, a mogu mu pristupiti svi zainteresovani. Ovo je prvi edukativni sajt u Srbiji koji na jednom mestu predstavlja rizike koji mogu da izazovu štete preduzetnicima i ugroze kontinuitet njihovog poslovanja.

     “Pored toga što preduzetnicima obezbeđujemo jedinstvenu efikasnost u isplati šteta, sveobuhvatno osiguravajuće pokriće i potpuno nove pogodnosti, želimo da im pomognemo da postanu svesniji rizika koji mogu da ugroze njihov posao. Na sajtu koji predstavljamo oni mogu pronaći korisne informacije i preduzeti odgovarajuće mere kako bi što bolje zaštitili svoj posao. Mi pružamo više od onoga na šta su mnogi navikli kroz uoobičajen odnos osiguravač – osiguranik. Klijenti u nama mogu da vide pouzdanog partnera koji u svakom trenutku brine o njima, pruža im korisne savete i predstavlja oslonac u poslovanju u pravom smislu te reči“, istakao je Adamandios Hadžistilis, generalni direktor AXA Osiguranja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE