Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Svetski sertifikat za Jafficu

    Jaffica, jedan od najnovijih proizvoda domaće kompanije Jaffa Crvenka,  ne sadrži genetski modifikovane organizme i u potpunosti je bezbedna za potrošače, što je sertifikatom potvrdila međunarodna kompanija za ispitivanje kvaliteta hrane Silliker.

    Na osnovu dobijenih rezultata, potvrđeno je da su sastojci Jaffica biskvita najvišeg kvaliteta, a proizvodni proces obavlja se u skladu sa najstrožim svetskim standardima.

    Kompanija Silliker, koja je vršila ispitivanje kvaliteta Jaffice, vodeća je međunarodna kompanija za bezbednost hrane. U svetu je poznata kao kompanija sa višedecenijskim iskustvom, ugledom i reputacijom lidera u ovoj oblasti. Njene laboratorije za ispitivanje kvaliteta hrane smeštene su u 16 zemalja širom sveta.

    „Pored više od pet miliona prodatih Jaffica od njenog lansiranja krajem prošle godine, sertifikat koji je nedavno dobila, predstavlja još jednu potvrdu njenog najvišeg kvaliteta. U procesu proizvodnje i odabiru sastojaka svih proizvoda kompanije Jaffa Crvenka strogo poštujemo sve standarde i procedure, jer znamo da su potrošači najstroži kritičari. Zato smo ponosni na poverenje koje nam svakodnevno ukazuju, a koje nas u isto vreme i motiviše da stvaramo kvalitetnije proizvode”, rekao je povodom dobijanja sertifikata Aleksandar Poznanić, direktor marketinga kompanije Jaffa Crvenka.

    Domaća kompanija Jaffa Crvenka gotovo 40 godina predstavlja lidera u proizvodnji konditorskih proizvoda u zemlji i regionu. Sa preko 400 zaposlenih, jedna je od vodećih konditorskih fabrika u jugoistočnoj Evropi. Kompanija Jaffa Crvenka svojim kvalitetnim i zdravstveno bezbednim proizvodima u potpunosti zadovoljava zahteve, potrebe i očekivanja kupaca i potrošača.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE