Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Todorić: Mercator će postati najuspešnija kompanija u regionu

    Vlasnik i direktor koncerna Agrokor Ivica Todorić izjavio je za slovenačku televizijsku stanicu Planet TV da će od Mercatora napraviti najuspešniju kompaniju u regionu i da je spajanje s Agrokorom potez koji će doneti korist potrošačima u Sloveniji i regionu.

    "Mercator će vrlo brzo postati najjača i najuspešnija trgovinska kompanija u regionu a što je najvažnije njegovi će ga potrošači voleti", rekao je Todorić koji je u petak boravio u Ljubljani, u vreme kada je Agrokor isplatio dogovoreni iznos vlasnicima 53 odsto deonica najvećeg slovenačkog trgovinskog lanca.

    "U svako preduzeće u koje sam došao napravio sam iz njega najbolje preduzeće po svetskim kriterijumima. Ko je drugi uspeo nešto takvo napraviti u ovom regionu?", kazao je Todorić u razgovoru za slovenačku TV stanicu.

    Dodao je da se u petak u Ljubljani odmah nakon isplate većinskih deoničara sastao sa sindikatima koji su ovih dana protestovali protiv prodaje te s Mercatorovom upravom.

    "Kada sam odlazio svi smo plakali, i oni i ja. Želeli su da ostanem s njima. Mislim da su oduševljeni. Uveren sam da će to biti odlično savezništvo i da će to biti u interesu svih potrošača u Sloveniji i regionu u kojoj smo prisutni", istakao je Todorić.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE