Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vučić: Nemci planiraju da prošire biznis u Srbiji

    Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ocenio je veoma uspešnom današnju posetu Nemačkoj, istakavši da je bilo najvažnije da se nemačkim partnerima i potencijalnim investitorima predstavi program reformi u Srbiji.

    “U razgovorima sa svima video sam da planiraju da prošire biznis u Srbiji oni koji već rade u našoj zemlji, a oni koji ne rade mislim da postoji veliki interes da dođu u Srbiju,” istakao je Vučić u izjavi novinarima.

    Vučić je kazao da se u narednom periodu, uz pomoć Foruma Srbija-Nemačka, planira organizovanje posete svih 18 nemačkih pokrajina, kako bi se potencijalnim investitorima prikazalo da Srbija ima bolje podsticajne pakete od zemalja u okruženju.

    Govoreći o današnjoj poseti Berlinu, gde je zajedno sa šefom nemačke diplomatije Frank-Valterom Štajnmajerom, otvorio panel diskusiju “Novi početak prema Briselu – Srbija na putu ka Evropskoj uniji”, u organizaciji Foruma Srbija Nemačka i nemačkog Saveta za spoljnu politiku u Berlinu, Vučić je izrazio uverenje da će Srbija za tri ili četiri godine biti normalna, moderna i uspešna zemlja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE