Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    `24 sata Elegancije` četvrti put u Beogradu

    U Beogradu će se po četvrti put od 05. do 07. septembra održati manifestacija "24 sata Elegancije – Concours d`Elegance and Salon of Excellence". Ovaj trodnevni spektakl posvećen je automobilskoj kulturi, rafiniranosti i kvalitetu, gde ćemo moći da vidimo prestižne brendove koji su sinonim vrhunskog kvaliteta.

    Manifestacija počinje prijemom u Belom dvoru, otvaranjem jedinstvene izložbe istorijskih odela čuvene kuće elegancije Maison Cifonelli, i ekskluzivne obuće za gospodu Corthey iz Pariza.

    Maison Cifonelli, legendarna kuća elegancije osnovana 1880-te koja je zvanično proglašena institucijom među muškim ručno krojenim odelima po meri. Francusko-Italijanska manufaktura koja pažljivo i diskretno čuva visok nivo tradicije šivenja po meri sa ne više od 40 ljudi koji isključivo ručno izrađuju odela u salonu u Parizu. Danas, ovaj porodični biznis vodi četvrta generacija porodice Cifonelli, Lorenzo i Massimo. Oni su uneli novi stil i ukus u ovu instituciju kao i razumevanje elegancije sa malom dozom inovacije.

    Sa Corthay su sarađivale velike francuske modne kuće poput Christian Dior-a  ili Lanvin-a, a glavni kreativni studio i butik Corthay se nalazi u Parizu. Njegove cipele se prodaju u tzv. „maisons“  u Parizu, Londonu, Tokiju, Dubaiju, Hong Kongu, Seulu ili u najboljim radnjama u svetu.

    Specijalni gost prve večeri biće i renomirani brend, vrhunski majstori u izradi luksuznih cipela, Rene Caovilla. Ovaj umetnikkoji je stvorio jedan od najprestižnijih, luksuznih brendova cipela, ima tradiciju dugu  80 godina od kada  je osnovan u Veneciji.

    Svetski poznat kao „master“ sofisticiranih  ženskih cipela  , Rene Caovilla koncipira i proizvodi cipele i aksesoare karakteristične po svojoj vrhunskoj izradi i kreativnosti. Kreacije Rene Caoville su postale simbol tradicionalne umetnosti pravljenja cipela u Veneciji, zahvaljujući  njihovoj delikatnosti, ručnoj izradi ali i savremenosti  i ženstvenosti. Danas ovaj brend ima 7 prodavnica i 6  franšiza širom sveta. A njegove modele nose Jennifer Aniston, Tyra Banks, Heidi Klum, Kristen Stewart I Nikki Reed.

    Subota 06. septembar je u znaku "Beograd Classic Car Show-a 2014" pod pokroviteljstvom UNIQA, na kojem predstavljamo zvezde među automobilima u vlasništvu najpoznatijih kolekcionara na svetu, koji će predvoditi „Tour Historique 2014“, paradni defile najlepših klasičnih automobila po stazi oko Kalemegdana kojom se vozila famozna trka Formule 1 davne 1939. godine.

    Drugi deo dana posvećen je "Salonu Elegancije" u partnerstvu sa časopisom The Economist – konferenciji i izložbi luksuznih predmeta tokom kojih će niz panelista iz oblasti industrije luksuza predstaviti vrhunske brendove u konferencijskom delu Grand Casina Beograd. Eminentni gosti-predavači tokom konferencije, biće predstavnici prestižnih maisons iz Francuske kao što su CIFONELLI odela po meri – sinonimi muške elegancije, MARTELL jedan od najstarijih brendova konjaka na svetu u neobicnom paru sa cokoladom, samo za nase posetioce, CORTHAY majstori vrhunskih ručno rađenih cipela iz Pariza, TAG Heuer Haute Horlogerie, edicija najprestiznijih  vrhunskih ručnih satova, SCABAL skupocene tkanine, STEFAN HAFNER neprikosnoveni dizajner couture nakita. Specijalni gost bice i dizajner super luksuznih cipele za dame RENE CAOVILLA. Novi segment IZUZETNE DESTINACIJE, otvoriće Colin Kingsmill sa predstavljanjem DUKLEY LIFESTYLE, najnovijeg bisera Novog Mediterana, koji čine DUKLEY GARDENS i DUKLEY MARINA u BUDVI. Prisutnima će se obratiti i pisac, Hugo Jacomet osnivač cenjenog svetskog portala-Parisian Gentleman. Nakon konferencije posetioci će moći da pogledaju ekskluzivne predmete, i ručno rađene komade, ali  i da uživaju u Absolut  koktelu. 

    Dodatne informacije na www.24hoursofelegance.com

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE