Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Dogodine prvi Marriott hotel u Beogradu

    Beograd će 2015. godine dobiti još jedan hotel sa četiri zvezdice, prvi iz međunarodnog lanca hotela Marriott, sa ukupno 114 soba i ukupne korisne površine od 7.500 metara kvadratnih.

    Investicija u budući hotel Marriott, u strogom centru Beograda vredna je oko 25 miliona evra, a hotel će biti zvanično otvoren krajem trećeg kvartala 2015. godine, saopštili su predstavnici kompanije PSP Farman, koja gradi hotel.

    "Marriott Belgrade City Centar hotel – Beograd", gradi se na mestu nekadašnje robne kuće Jugodrvo, u Vasinoj ulici, odmah do zdanja Narodnog pozorišta.

    Hotel Marriott u Beogradu vlasništvo je investicione kompanije PFB Properties, a kada bude završen biće predat na upravljanje lancu hotela Marriott. Hotel će imati pet etaža nad zemljom, uz još dva sprata u potkrovlju, a imaće i dva nivoa ispod zemlje.

    Direktor PSP Farman Holdinga u Srbiji Nebojša Crnobrnja rekao je u razgovoru sa novinarima, da je trenutno najveći objekat koji gradi ta kompanija poslovno-stambeni kompleks West 65 na Novom Beogradu od oko 150.000 kvadratnih metara.

    Oko 106.000 kvadrata biće nad zemljom, dok je oko 46.000 kvadratnih metara smešteno na dva nivoa ispod zemlje kao i garaža sa 1.300 parking mesta, rekao je Crnobrnja.

    PSP Farman Holding u svom portfoliju ima preko 300 izvedenih projekata, ukupne površine od preko dva miliona metara kvadratnih. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE