Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zvezdi još milion evra od Gazproma?

    Rešenje dela finansijskih problema Crvene zvezde vrlo moguće posle sastanka sa predstavnicima generalnog sponzora Gazproma koji bi mogao da "pojača" važeći sponzorski ugovor za još milion evra.

    Igrači više nemaju visoke ugovore, uskoro sledi nova sistematizacija zaposlenih, a kako saznaju Novosti, na redu je do kraja meseca i sastanak sa čelnicima Gazproma.

    Ruska kompanija ulaže u Crvenu zvezdu na godišnjem nivou 4,5 miliona evra i kako saznaje taj list, spremni su da izađu u susret crveno-belima i potpišu novi ugovor do 2017. godine koji bi donosio aktuelnom šampionu još milion evra.

    Ukoliko dođe do zajedničkog interesa dodatna "energija" mogla bi da reši deo finansijskih problema na pojedinim poljima pošto je Radna zajednica skoro primila lični dohodak za februar.

    Blokada računa od strane poverioca je skoro dva miliona evra, pokušava se deblokada reprogramima dugova, pošto je stala prodaja igrača. Jure se još neki sponzori mada nije lako u ovo doba krize privući zaintresovane.

    Iz kluba su odavno obelodanili da budžet na fgodišnjem nivou neće prelaziti sedam miliona evra, što je u odnosu na neke prethodne godine kada se gomilao minus, manje za više od pedeset odsto.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE