Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kostić merka samo firme iz svog `resora`

    MK Grupa je saopštila da je zainteresovana isključivo za privatizaciju preduzeća u oblasti agrara i hotelijerstva i da je, u skladu sa poslovanjem kompanije, Agenciji za privatizaciju poslala određeni broj pisama zainteresovanosti.

    Pisma zainteresovanosti su samo inicijalni korak i ne znači da će do konkretne kupovine doći, navodi se u saopštenju MK grupe, povodom medijskih nagađanja o poslovnim planovima kompanije za privatizaciju određenih preduzeća.

    U narednom periodu Agencija za privatizaciju i subjekti privatizacije obaviće svoj deo posla predviđen Zakonom o privatizaciji, od čega zaviši i dalje postupanje MK Grupe, dodaje se u saopštenju.

    MK grupa navodi dalje da planira da, u ovim teškim ekonomskim vremenima, održi adekvatan nivo profitabilnosti, a da do eventualnog proširenja poslovanja može doći jedino ako se ispuni veći broj uslova.

    "Stoga molimo predstavnike medija da se ne bave spekulacijama, a javnost će biti blagovremeno obaveštena o svim bitinim detaljima u vezi sa poslovanjem kompanije MK Group", navodi se u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE