Blic: B92 menja ime u OTV? - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Blic: B92 menja ime u OTV?

  Od Nove godine B92 će promeniti ime u OTV.

  Promenom imena okončaće se i promena koncepta televizije od informativne ka zabavnoj, započetoj nakon što je 2010. godine ova televizija iz ruke akcionara prešla u ruke inostranog vlasnika, Grka Stefanosa Papadopulusa.

  Blic navodi da je jedan od poslednjih koraka u tom smeru i praktično skidanje emisije "Utisak nedelje" s programa. U B92 nisu želeli ni da potvrde ni da demantuju ove informacije. Vršilac dužnosti direktora Vladan Anđelković je kratko naveo da će ukoliko bude menjano ime o tome javnost biti obaveštena, a slično je  odgovorio i jedan od osnivača Veran Matić. Predsednik Regulatornog tela za elektronske medije Goran Karadžić kaže da ne postoji nikakva prepreka da B92 promeni ime u OTV, navodeći da je ranije Košava preimenovana u Happy, a Fox u Prvu.

  B92 inače već nekoliko meseci program emituje iz reportažnih kola jer je u toku preseljenje televizije u kompleks na autoputu gde se nalazi TV Prva, koja je u vlasništvu firme "Astonko", Grka Stefanosa Papadopulosa. B92 info koji se emituje preko kabla ime neće menjati i nastaviće rad, kao i Radio B92. Podsetimo, nedavno je pokrenuta i peticija za promenu imena B92 koju je potpisalo svega 1.500 ljudi.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE