Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Naučite da napravite aplikaciju za Apple

    Ako ste do sada samo čitali o klincima koji su osvojili svet svojim aplikacijama za Apple mobilne uređaje, sada imate priliku da naučite kako samostalno da ih stvarate.

    SEE ICT pokreće prvu iOS Akademiju u Srbiji i regionu, i u okviru nje raspisuje konkurs za tromesečni kurs iOS programiranja na kraju kojeg će polaznici moći samostalno da prave aplikacije za sve Apple mobilne uređaje. Kurs će se održavati u Beogradu u periodu od februara do aprila 2015. godine.

    Svim zainteresovanim korisnicima se u okviru iOS Akademije nudi jedinstvena mogućnost da iskoriste svu tehničku i mentorsku podršku i resurse, razviju svoju aplikaciju za iPhone i iPad uređaje, i na taj način sebi osiguraju rad na konkretnim projektima i sigurnu zaradu.

    U iOS Akademiji korisnicima je na raspolaganju Mac laptop koji će moći da koriste tokom kompletnog programa kako u učionici, tako i kod kuće, a posebna pogodnost je ta što će imati i pristup apsolutno svim potrebnim modelima iPhone i iPad uređaja. Pored toga, iOS Akademija obezbeđuje predavače i mentore sa višegodisnjim iskustvom rada u ovoj oblasti koji će polaznike kroz vrlo konkretne i praktične projekte naučiti da programiraju u ovom operativnom sistemu.

    O neverovatnom potencijalu iOS-a, posebno u polju finansija, govori činjenica da samo u Srbiji prosečna plata iOS developera iznosi oko 1.000 evra. Takođe, velika prednost ovog operativnog sistema, možda čak i jedna od ključnih, je ta da iOS omogućava integraciju sa mnogim drugim servisima poput Facebook-a, Twitter-a, FourSquare-a, Swift-a i na taj način dosta olakšava posao izgradnje aplikacije.

    iOS je mobilni operativni sistem kompanije Apple, koji je prvobitno razvijen za iPhone, a kasnije i za iPod Touch, iPad i Apple TV. Ono što je za njega karakteristično je da ne dozvoljava pokretanje iOS sistema na hardveru drugih proizvođača. iOS u sebi sadrži više od 250.000 aplikacija, koje su preuzete više od 6, 5 milijardi puta.

    Sve što je potrebno da zainteresovani kandidati urade je da posete web stranicu www.iosakademija.rs, i pošalju svoju prijavu do 10. decembra 2014. Broj polaznika je vrlo ograničen zbog osiguranja kvaliteta programa i prva generacija uključiće 15 programera.

    Foto: Beta/AP

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE