Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    PRilika za sve koji vode računa o komunikaciji

    Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) organizuje 7. i 8. novembra u Zvezdara Teatru u Beogradu, šestu međunarodnu konferenciju pod nazivom „Komunikacija na (s)ceni”. Cilj ovogodišnje konferencije PRilika jeste da ponudi odgovore na goruća pitanja iz struke, kako se uspešno suočiti sa promenama i ići u korak sa trendovima.

    "Uspešne kompanije vode računa o komunikaciji i to rade bez izuzetka, posebno dokazujući stratešku važnost funkcije odnosa s javnošću. PRilika je međunarodna konferencija koja svake godine u Srbiji okuplja upravo takve organizacije, koje primenjuju najviše standarde u komunikacijama i teže kontinuiranom napretku u poslovanju. Iz godine u godinu zadatak Programskog odbora PRilike je sve teži, jer su zapravo i naši stručnjaci za odnose s javnošću sve bolji, a njihovi su standardi sve viši. Zato, s velikim ponosom, mogu da kažem da je dolazak najavljenih predavača izuzetan uspeh. Mislim da smo obezbedili kvalitetnu priliku za dijalog i istraživanje očekivanja, trendova i izazova koji će zaokupljati PRofesionalce, iz različitih industrija, u narednom periodu", rekla je Tamara Bekčić, koordinator Programskog odbora konferencije PRilika 2014.

    Na ovogodišnjoj konferenciji, DSOJ će ugostiti renomirane predavače iz Evrope, Srbije i regiona, a između ostalih i tri vodeća međunarodna komunikaciona stručnjaka – Džeremija Galbraita, globalnog direktora za strateško komuniciranje i generalnog direktora Burson-Marsteller mreže za Evropu, Bliski Istok i Afriku; Pola Holmsa, osnivača i CEO, Holmes Report & SABRE awards, kao i Donalda Stila, međunarodnog stručnjaka za krizne komunikacije i bivšeg glavnog savetnika za komunikacije u BBC-u.

    Pored njih, na PRilici učesnici će moći da čuju i neke od uspešnih regionalnih i domaćih stručnjaka u oblasti komunikacija poput Damira Juga, dekana Edward Bernays škole za komunikacijski menadžment iz Hrvatske i Miše Lukića, predsednik Upravnog odbora Publicis Group Serbia.

    Na ovogodišnjoj konferenciji, pod nazivom „Komunikacija na (s)ceni“, predviđeno je da se održe i studije slučaja kompanija NIS, Telenor, Philip Morris i IKEA, dve panel diskusije, kao i prezentacija rezultata istraživanja European Communications Monitor 2014 za Srbiju.

    Sada već tradicionalno, Društvo Srbije za odnose s javnošću će treći put za redom, u okviru godišnje konferencije PRilika 2014, organizovati i nacionalno studentsko takmičenje iz oblasti odnosa s javnošću. Na takmičenje studenata PRilika 2014 prijavilo se 45 ekipa odnosno 160 studenata sa ukupno 17 državnih i privatnih visoko-obrazovnih institucija u Srbiji. Cilj takmičenja je da ponudi mogućnost zainteresovanim studentima da, kroz rešavanje studije slučaja, prodube svoja znanja, praktično ih primene i testiraju kroz kreativno rešavanje zanimljivih poslovnih situacija i izazova u oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.

    Više informacija o konferenciji i predavačima pronađite na sajtu DSOJ.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE