Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Četvrtomilioniti putnik odleteo za Banjaluku

    Četvrtomilioniti putnik Aerodroma Nikola Tesla je student Nikola Miljković koji je otputovao za Banjaluku.

    Miljkovića je tim povodom na aerodromu sačekao premijer Aleksandar Vučić koji je rekao da je četiri miliona putnika istorijski rezultat od osnivanja aerodroma 1962. godine.

    Vučić je rekao i da je ponosan na rezultat Aerodroma Nikola Tesla, s obzirom na to da je reč o najvećem rastu putnika u Evropi od 32 odsto, i dodao da je zahvaljujući tome Beograd postao meta za investitore.

    Ističe da će premijer Francuske Manuel Valls, čiji dolazak je najavljen za 6. novembar, u Srbiju dovesti predstavnike kompanija zainteresovanih za investiranje u našu zemlju.

    Vučić očekuje će beogradski aerodrom u narednoj godini imati između pet i pet i po miliona putnika i da zbog toga mora da se uradi nova pista i prošire njegovi kapaciteti.

    Nikola Miljković je kao četirimilioniti putnik na poklon od Aerodroma dobio vuačer za Biznis klub tog preduzeća za narednu godinu a od kompanije Air Serbia dve povratne karte po izboru destinacije iz mreže letova naše nacionalne aviokompanije.

    Inače, aerodrom je oborio i godišnji rekord u broju putnika. Taj rekord dostignut je prvi put od osnivanja aerodroma 1962. godine. U čitavoj 2013. godini beogradski aerodrom imao je oko 3,5 miliona putnika.

    Foto: screenshot

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE