Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Biznis savetnik: Kako unaprediti poslovanje?

    ProCredit banka je pokrenula nov mikrosajt www.mojbiznis.rs prilagođen savremenom poslovanju srpskih privrednika, koji pruža širok spektar informacija za unapređenje njihovog biznisa na jednom mestu.

    „Baviti se privatnim biznisom jeste velika odgovornost i borba koja zaslužuje svako razumevanje i poštovanje. Osluškujući zahteve i potrebe malih, srednjih preduzeća, čijem smo razvoju posvećeni od osnivanja, kreirali smo poseban edukativan mikrosajt www.mojbiznis.rs.

    Cilj sajta je da pružimo informacije korisne za uspešno vođenje biznisa kao i da u tu svrhu predstavimo jedinstvenu uslugu na tržištu – kreditni limit,  koji omogućava kontinuiranu  finansijsku podršku. Posetilac sajta samo jednim klikom može da zakaže razgovor sa savetnikom za bankarske usluge privredi, uveri se u jednostavnost i brzinu  odgovaranja na potrebe naših klijenata. Kreditni limit za preduzeća i preduzetnike je još jedna pogodnost kojom je ProCredit banka obogatila svoju ponudu, u želji da domaćim privrednicima pruži mogućnost da mnogo brže i jednostavnije ostvare svoje poslovne planove.“ ističe Ivan Smiljković, direktor odeljenja za mala i srednja preduzeća ProCredit banke.

    Šta  danas  predstavlja savremen načina poslovanja jednog privrednika?

    Savremen način poslovanja se ogleda u konktinuiranom unapređenju, prilagođavanju poslovanja, brzoj reakciji na izazove tržišta, kao i korišćenju tržišnih prilika i poslovnih šansi, jer promenljivi uslovi tržišta to diktiraju. Da bi se poslovne šanse pravovremeno iskoristile i na taj način unapredile biznis privrednika, podrška banke u pravom momentu je od velikog značaja. Upravo kreditni limit predstavlja vid finansijske podrške koji omogućava da privrednik adekvatno i pravovremeno reaguje. Kreditni limit predstavlja okvir, odnosno iznos do kog je banka spremna da klijentu pruži kreditnu uslugu u određenom vremenskom periodu, bilo da je reč o kreditu, garanciji, dozvoljenom minusu i slično. Tako klijent u svakom momentu zna koliko je njegova banka spremna da ga prati i može u skladu sa tim da realizuje svoje poslovne planove i projekte.

    Iz tog razloga, preporuka ProCredit banke svim privrednicima jeste da posete sajt ali i da se obavezno raspitaju i upoznaju sa mogućnošću dobijanja kreditnog limita.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE