Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Potpuna posvećenost trudnicama

    Trudnoća je najosetljiviji period u životu jedne žene. Tih devet meseci buduće majke preplavljene su  pomešanim osećanjima sreće i zabrinutosti, slatkog iščekivanja i nestrpljenja sa jedne, ali i ozbiljnog planiranja sa druge strane. U jednom tako delikatnom periodu izbor ustanove i lekara je od ogromne važnosti i može odrediti ceo dalji tok trudnoće. Tada želite da za sebe i svoje dete izaberete samo najbolji tretman koji će osim vrhunskih stručnjaka i najkvalitetnije usluge uključiti i psihološki momenat. Lični odnos osoblja prema pacijentkinji, posvećenost njenim potrebama i specifičnom ritmu često je presudan pri donošenju odluke gde će se trudnica poroditi i kome će pokloniti svoje poverenje. U okviru Opšte bolnice MEDIGROUP nalazi se prvo privatno porodilište koje svojim uslugama i kvalitetom predstavlja instituciju kakvu bi svaki budući roditelj izabrao za mesto na kojem će njegovo dete doći na svet. Ono što ovo porodilište čini posebnim, nisu samo stručnost i dugogodišnje iskustvo medicinskog osoblja, već ljubazan pristup i posvećenost svakoj pojedinačnoj trudnici, kao i njihovim porodicama.

    Stručni tim i osoblje porodilišta u svom radu vode se principima sigurnosti i udobnosti, uz poštovanje dostojanstva, privatnosti, potreba i očekivanja buduće majke, nastojeći da pozitivnim stavom i iskrenim odnosom što bolje pripreme trudnice, naročito one koje očekuju prvo dete, za jedan tako veliki čin kao što je rođenje deteta. „Kvalitetan i bezbedan porođaj, izvanredni uslovi i mnogo brži prijem bez čekanja glavni su razlozi zbog kojih se pacijentkinje najčešće opredeljuju za naše porodilište“, objašnjava doktor Zoran Maričić, specijalista ginekologije i akušerstva. „Sve je zapravo podređeno tempu pacijentkinje i trenutku u kom se ona nalazi. Vaginalni porođaj se sprovodi u epiduralnoj anesteziji, a carski rez shodno želji pacijentkinje u opštoj ili regionalnoj anesteziji, prema akušerskim indikacijama." Osim mogućnosti da dolazak bebe na svet prođe bezbedno i što bezbolnije, porodilište MEDIGROUP nudi mogućnost da im se u tom specijalnom momentu pridruži i budući otac, tako da od prvih momenata cela porodica bude na okupu.

    Iako je najteži deo prošao, majka i beba ipak moraju da se posle svega oporave kako bi odmorne otišle kući i zadovoljno nastavile svoje prve dane zajedno. Zato se u porodilištu MEDIGROUP podjednaka pažnja posvećuje i postporođajnom periodu. Tokom boravka u bolnici, nakon porođaja, majka dobija sva neophodna znanja o ishrani bebe, dojenju, higijensko-dijetetskom režimu i drugim neophodnim stvarima. Svoje prve dane majčinstva, pacijentkinje provode u komfornom ambijentu, bilo da su to apartmani ili dvokrevetne sobe u kojoj svaka ima svoje kupatilo, tv, internet, muziku i brojne druge pogodnosti. A da bi im oporavak bio još brži i lepši tu je i opcija ’baby friendly’, koja znači konstantno prisustvo bebe uz majku. Takođe, postoji mogućnost da se majci i bebi u bolnici sve vreme boravka pridruži i otac.

    Ipak i pored svih preporuka koje poseduju, kvaliteta usluge, stručnosti i ogromnog broja pacijentkinja, doktor Maričić ističe da je ono što ih najviše izdvaja od drugih odnos koji izgrade sa svojim pacijentima. „Kontakt koji ostvarimo sa pacijentima, tokom vođenja trudnoće i porođaja, omogućava nam da se toliko dobro upoznamo da postanemo jedna velika familija.

    Devet na devet

    U želji da se budućim roditeljima što više izađe u susret osmišljen je program plaćanja na rate sa simboličnim nazivom ’Devet na devet’. On podrazumeva mogućnost da se svi troškovi vođenja trudnoće, od standardnih ginekoloških i ultrazvučih pregleda, preko papa i čuvenog dabl testa, kao i porođaj, podele na rate, u zavisnosti od momenta kada se trudnica odluči za program. „Ovo podrazumeva vođenje trudnoće u Opštoj bolnici Medigroup kao i u našim ustanovama: Dom zdravlja Ristić i Dom Zdravlja Jedro, a potom porođaj u našoj bolnici, kao i sve preglede, sve testove i analize, koje jedno odgovorno vođenje trudnoće zahteva.”, ističe doktor Maričić

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE