Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Rad na tabletima povećava poslovnu produktivnost

    Firma Dynamic Markets sprovela je istraživanje o upotrebi i produktivnosti tableta među evropskim poslovnim korisnicima.

    Ispitivanje je sprovedeno nad 2362 ispitanika koji pripadaju ili grupi koja je koristila tablete ili grupi koja je kupovala tablete.

    Ispitanici su se nalazili u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Španiji, Poljskoj, Holandiji, Belgiji, Luksemburgu, Rusiji i Turskoj. Podjednako su bili zastupljeni vlasnici Windows, Android i iOS uređaja, prevladavali su nehibridni tableti s dijagonalama ekrana od 7 do 12 inča, piše Bug.hr.

    Prema rezultatima, 70% evropskih kupaca tableta smatra da se njihovim uvođenjem među zaposlenima poveća produktivnost, dok isto to tvrdi 41% vlasnika tableta koji ih koriste.

    Oko 20% korisnika na svoje tablete spaja dodatke kao što su tastature i miševi te ih koriste za specifične zadatke kao što je očitavanje bar kodova ili pri procesu plaćanja u prodavnicama.

    Ali, 4% korisnika tableta bili je nezadovoljno korišćenjem tableta, dok je njih 64% izjavilo kako im je iskustvo korišćenja tableta dobro, ali može biti i bolje. Oko 86% korisnika prijavilo je probleme sa svojim tabletima, a 77% je imalo zamerke oko dizajna i funkcionalnosti njihovih uređaja. Neke od zamerki bile su nezadovoljavajuće trajanje baterije, loša konstrukcija uređaja i nemogućnost korištenja uređaja na suncu.

    U istraživanju je otkriveno i pet glavnih kriterijuma koje imaju kupci uređaja za svoje radnike. To su funkcionalnost uređaja, cena, jednostavnost korišćenja, kompatibilnost s vlastitim operativnim sistemom koji se koristi u firmi i na kraju, otpornost na oštećenja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE