Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Delta: `Medijske optužnice` protiv Miškovića ometaju poslovanje

    Neprestani medijski napadi na Delta holding i predsednika kompanije Miroslava Miškovića ozbiljno ometaju rad jednog od najvećih poslovnih sistema u Srbiji, saopštila je danas ta kompanija.

    Kako se navodi u saopštenju, samo u poslednja dva meseca, u tekstovima tabloida i izjavama političara, predsednik Delte doveden je u vezu sa pet međusobno nepovezanih događaja, među kojim i pokušaj ubistva poslovnog i ličnog prijatelja Milana Beka.

    Podseća se i da je Mišković optužen za štrajk advokata Srbije i incident koji je na predavanju premijera Srbije Aleksandra Vučića u Londonu izazvao Nikola Sandulović, a hotel Crowne Plaza, u vlasništvu Delta holdinga, označen je kao mesto prisluškivanja premijera Srbije, iako su nadležne službe izvršile detaljnu proveru hotela neposredno pred konferenciju.

    Dodaje se i da su Miroslavu Miškoviću i njegovom sinu Marku ponovo oduzeti pasoši uz optužbu da planiraju bekstvo iz zemlje, iako su u trenutku donošenje te odluke uz dozvolu suda već bili u inostranstvu, pa su tamo mogli i da ostanu.

    "I ranije u medijima iznošene najrazličitije neistine, te afere više se ne pominju, ali se zato javnosti nude nove optužbe, svaka neverovatnija od prethodne", navodi se u saopštenju Delta holdinga.

    Dodaje se i da će Delta holding i predsednik kompanije kao i do sada poštovati pravni poredak Srbije i u potpunosti sarađivati u istraživanju svake iznete sumnje.

    "Što se tiče 'medijskih optužnica', iskreno se pitamo ima li smisla demantovati spekulacije koje u sebi nemaju ni trunku realnosti", navodi se u saopštenju Delta holdinga.

    Miroslavu i Marku Miškoviću sudi se za malverzacije u kupovini putarskih preduzeća.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE