Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Krenite na spa putovanje

    Blagotvorno dejstvo masaže za fizičko, emocionalno i duhovno zdravlje, odavno je poznato. Nezaobilazan korak u borbi protiv stresa, kao i očuvanju zdravlja su spa masaže koje se izvode vulkanskim ili poludragim kamenjem, toplim biljnim kompresama uz prijatan ambijent koje upotpunjuje relaksirajuća muzika i sveće, i opuštajući mirisi eteričnih ulja.

    Relaksaciju, užitak i preporod možete pronaći u Spa Paradiso centru lepote i zdravlja gde će vas kroz jedinstvene spa tretmane tela odvesti na putovanja u različite zemlje i kulture. Ukoliko želite da osetite duh Maroka, Indije ili Havaja dovoljno je da odaberete neki od tretmana koji će preporoditi vaše telo i duh.

    Marokansko putovanje
    Ukoliko vam je život ispunjen stresom krenite put Maroka i osetite poznatu istočnjačku smirenost. Započnite opuštanje laganom masažom stopala u vodi, čime na simboličan način ostavljate sve svoje brige na ulaznim vratima. Opuštanje se nastavlja masažom na zagrejanoj površini kako bi se postigao efekat pustinjske žege. Za masažu celog tela koristi se aromatično, arganovo ulje sa eteričnim uljima limuna, đumbira, vanile i nane koji će doproneti utisku topline i svežine, dok se na mestima na kojima se nalaze limfni čvorovi nanosi čisto arganovo ulje. Marokanska masaža oslobodiće vas napetosti i ublažiti kontrakcije mišića. Njena specfičnost leži pre svega u korišćenju argan ulja koje se proizvodi na tradicionalan i prirodan način, a ovo ulje blagotvoro deluje na osetljivu kožu i daje savršene rezultate u borbi protiv njenog starenja.

    Havajsko putovanje
    Ukoliko vam je neophodan duboki opuštajući efekat, najbolji izbor je havajska masaža. Ovaj spa ritual kojim se postiže apsolutna relaksacija i harmonija duha i tela počinje pilingom na bazi kokosa i vanile. Kokos povećava elastičnost kože, vraća joj vlagu i štiti od spoljašnih uticaja. Na ovom putovanju očekuje vas puno toplog ulja i umirijuće muzike uz ritmične pokrete koji nalikuju na kretanje kroz vodu. Havajska masaža opušta telo, duh, podstiče koncentraciju i balansira čitav organizam.

    Indijsko putovanje
    Na put ka miru i harmoniji vašeg tela povešće vas slatko-slani piling na bazi žutog šećera, morske soli i različitih eteričnih ulja. Ritual masaže započinje nanošenjem Qi balsama na određena energetska područja i nastavlja se indosean masažom. U osnovi ovog indijskog putovanja je ajurveda koja se naziva i ’naukom o dugom životu’, ali i elementi iz tehnika azijske masaže. Miris pačulija, sandalovine i kedra dovešće vaš um i telo u potpunu ravnotežu.

    Balinežansko putovanje
    Bali masaža koristi se vekovima za regeneraciju i učvršćivanje tela. Ova tradicionalna terapija kombinuje vežbe istezanja, duge pokrete relaksacije, tehnike pritiskanja dlanovima i palčevima oko energetskih meridijana u telu kako bi se opustila napetost mišića i stimulisao limfni sistem. Na ovaj način započinje se regenerativno delovanje na organizam, ublažava stres i smiruje um.

    Finsko putovanje
    Ukoliko krenete na finsko putovanje u Spa Paradiso centru očekuje vas masaža vulkanskim kamenjem, koja u sebi nosi izuzetan elektromagnetski potencijal zemlje i u svojoj biti prvenstveno predstavlja energetski tretman. Ova masaža obezbediće vam duboku mišićnu i tkivnu relaksaciju, osloboditi nagomilanog stresa, pojačaće vam cirkulaciju i omogućiti lakše izbacivanje toksina iz tela. Masaža vulkanskim kamenjem predstavlja i idealnu zamenu sportske masaže, jer se uz mnogo manje bola postiže isti efekat.

    Nakon nekih od spa putovanja, kada dovedete duh i telo u harmoniju, možete se posvetiti i vašem licu. U Spa Paradisu vas očekuju vrhunski kozmetički tretmani lica za usporavanje procesa starenja kože, stimulisanje metabolizma, revitalizaciju kože i vraćanje njenog mladalačkog izgleda i svežine.

    Ukoliko želite da revitalizujete i regenerišete kožu idealan izbor je tretman lica kavijarom. Prikladan je za sve tipove kože kojoj je neophodna mineralizacija i hidratacija. Kavijar sadrži visoku koncentraciju oligoelemenata, aminokiselina i mineralnih soli, tako da deluje antioksidativno, jer neutrališe delovanje slobodnih radikala. Popravlja opšte stanje kože, vlažnost i tonus, a može da se koristi i na mladoj koži u u cilju prevencije.

    Ukoliko želite da povratite mladalački izgled lica, pravi recept je tretman sa hijaluronom. U pitanju je supstanca koja se prirodno nalazi u koži dajući joj čvrstinu, jedrinu i hidrantnost. Ovaj tretman će nadoknaditi količinu hijaluronske kiseline koja tokom procesa starenja nestaje. Zbog svoje sposobnosti da vezuje molekule vode, hijaluron koži vraća elastičnost, hidriranost i mladalačku svežinu, podstiče stvaranje kolagena i ishranjenost kože. Tretman je namenjen za sve tipove kože kao i za sve uzraste.

    Spa Paradiso centar je prava oaza mira i relaksacije posle napornog dana i pravo mesto za očuvanje vašeg zdravlja, kao i lepote lica i tela.
     

    Idealan poklon


    Nema boljeg poklona od apsloutne relaksacije i uspostavljanja harmonije duha i tela. Zato obradujte drage osobe, klijente ili zaposlene jedinstvenim gestom – Spa Paradiso poklon vaučerom. Idealan je za svaku priliku, a možete da ga kupite u salonu ili naručiti putem telefona 011/ 33 73 787 

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE