Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Prvi put u Srbiji: Izložba vrhunskih IDC dijamanata

    Maestro Jewelers, domaći predstavnik jednog od najpoznatijih svetskih proizvođača dijamanta Israel Diamond Center, obeležava 25 godina postojanja u Srbiji kroz prvu izložbu dijamanata u našoj zemlji koja će se održati od 17. do 23.decembra, u MJ prodajnom prostoru, u Nušićevoj 12a. Svi ljubitelji nakita, a posebno ovog prefinjenog dragog kamena čija se vrednost i lepota slave decenijama unazad, imaće priliku da pogledaju njegove retke i dragocene primerke.

    Dijamanti za Davida Tavisala, osnivača multinacionalne kompanije IDC, predstavljaju porodičnu istoriju i večnost. Kao izuzetno talentovan zanatlija i juvelir, Tavisal je 1948. godine otvorio malu radionicu za obradu dijamanata u Tel Avivu, a danas je jedan od najbogatijih ljudi na svetu. Izložbom dijamanata, IDC želi publici da prikaže estetski doživljaj i čari nauke o draguljima, ali i da odgovori na čuveno složeno pitanje vrednosti dijamanata i njihove uloge u svetu rastuće ekonomske neizvesnosti. U okviru beogradske izložbe gostuje Evropska gemološka laboratorija (EGL) koja će održati seminar na kojem će polaznike uputiti u finese ovog retkog zanata.

    Dijamanti su planetarno najstabilnija valuta: cena dijamanata u poslednjih sto godina nijednom nije doživela pad, a u protekloj deceniji njihova vrednost je porasla i konstantno raste. Zanimljivo je da reč dijamant potiče od starogrčke reči adamas što znači ’neuništiv’, ’neranjiv’, ’nepobediv’.

    Postite jedinstvenu izložbu u centru prestonice i uživajte u dražima ovog najskupljeg i najcenjenijeg tvrdog minerala! Nije čudo što sve žene sveta lude za njima!

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE