Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Žeželjev most gotov do sredine 2016.

    Sve je spremno za nastavak radova na izgradnji Žeželjevog mosta, izjavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ističući da je "pokrajinska vlada shvatila da samo treba da radi svoj posao".

    Ministarka Zorana Mihajlović izjavila je da je sve spremno za nastavak radova na izgradnji Žeželjevog mosta u Novom Sadu i da se na gradilištu već nalazi 120 radnika spremnih da počnu sa radom.

    Mihajlovićeva je na gradilištu mosta na desnoj obali Dunava u Petrovaradinu rekla da je i Vlada Srbije, a i ona lično u nekoliko navrata proteklih meseci govorila da će učiniti sve kako bi ponovo krenula izgradnja Žeželjevog mosta.

    "Ovaj most je važan za celu Srbiju, i sada mogu da kažem da su prevaziđeni svi problemi vezani za nastavak radova, tako da sa sigurnošću možemo reći da će izgradnja mosta biti završena do sredine 2016. godine", istakla je ona.

    Govoreći o "prevazilaženju problema", Mihajlovićeva je rekla da joj je drago da je pokrajinska vlada shvatila da samo treba da radi svoj posao. "Na Žeželjevom mostu je došlo do zastoja u radu i to se više ne sme ponoviti", rekla je.

    Ona je navela da će se već u januaru sledeće godine videti rezultati i najavila da će, takođe, u januaru, ona ili stručne službe iz ministarstva obići radove. Prema njenim rečima, ta kontrola radova, kao i na svim drugim investicijama, biće redovna na svake dve do tri nedelje.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE