Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    BlackBerry smartphone u obliku pasoša

    Kompanija BlackBerry lansirala je novi telefon za poslovni svet sa velikim kvadratnim ekranom osetljivim na dodir i novom "qwerty" tastaturom.

    Novi BlackBerry Passport namenski je osmišljen za profesionalce, kojima su potrebni smartfoni kao mobilni uređaji za obavljanje radnih zadataka.

    Inspirisan stvarnim pasošem, univerzalnim simbolom mobilnosti, veličina i oblik BlackBerry Passporta su dovoljni da lako staje u džepove i može da se koristi gde god da korisnik ide.

    Veliki kvadratni ekran je optimizovan za gledanje i kreiranje sadržaja, a svakodnevne zadatke, kao što su čitanje i pisanje e-mailova, pregled i uređivanje dokumenata, pretraživanje interneta i mapa navigacije, učiniće jednostavnijim, navodi se u saopštenju.

    BlackBerry Passport sadrži prvu tastaturu na dodir u industriji, koja čini kucanje, uređivanje i navigaciju efikasnijom i preciznijom. Nova QWERTY tastatura Passporta je skoro četiri puta tačnija nego BlackBerry 10 virtualna tastatura, što smanjuje mogućnost pojave slovnih grešaka.

    "Ovaj uređaj je kreiran na način da obezbedi produktivnost i da se probije kroz more smartfona pravougaonih ekrana, koji su u celosti osetljivi na dodir", izjavio je izvršni direktor kompanije BlackBerry John Chen.

    U izradi su korišćeni robusni materijali i kovani nerđajući čelik, pa BlackBerry Passport obezbeđuje trajnost smartfonu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE