Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Rambo Amadeus postaje tajkun?

    Multimedijalni umetnik, Antonije Pušić, ili kako ga znaju Rambo Amadeus, rešio je da muziku, kojom se pretežno bavi, zameni preduzetništvom. Obzirom na ideju, nadamo se da se ne šali.

    On je sinoć na Studiju B konstatovao da više nije lep i mlad „što su glavne odlike za šou biznis“, i da sada razvija svoj preduzetnički duh.

    „Ja idem u biznis, nema diskusije“, rekao je Rambo.

    Na pitanje koji biznis će to biti, on je rekao da je u pitanju „velika stvar“, i da se radi o energetskoj efikasnosti.

    „Tu ima najviše para. Srbija ’baci kroz prozor’ godišnje milijardu evra, jer troši pet puta više energije po domaćinstvu ili zarađenom dolaru, nego Danska. Znači ja treba tu da uđem unutra i da u narednih 20 godina, na primer, uštedim državi, narodu i svima, na primer, pola, to je godišnje 500 miliona evra,“ rekao je Rambo i na svoj način dodao da se nada da će od tog novca njemu pripasti bar jedan promil.

    „Ponašaću se kao tajkun, odmah. Pisaće po zgradama „Rambo tajkun“.“

    Na pitanje kako je došao na tu ideju, on je rekao da je prvo razmišljao o tome kako da se smanje rashodi za energiju, a onda je izračunao da će njemu od tog posla da ostane pola miliona.

    Rambo Amadeus je poznat kao aktivista kada je zaštita životne sredine u pitanju, a sebe voli da zove – ekološki diktator. Nedavno je izjavio da je dobio ponudu od jedne televizije da radi emisiju o ekologiju, ali da je odbio iz solidarnosti.

    On je na kraju emisije dao i jedan savet za građane kojima je zimi hladno, a greju se na radijator, a to je da na karton zalepe aluminijumsku foliju i stave je iza radijatora kako bi reflektovala toplotu na unutra, što duplo uvećava toplotu u prostoriji. 

    Foto: YouTUbe

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE