Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ovo je IZJAVA GODINE!

    Drugu godinu zaredom Izjavu godine, prema glasovima naših čitalaca i pratilaca na Facebooku, dao je glumac Milan Lane Gutović.

    On je u septembru gostujući na Studiju B rekao:

    „Obrazovnog programa više nema je l’ tako? Nijedna televizija nema obrazovni program. Ili ima, ja nisam video. To je zato što obrazovni program ne zarađuje trenutno. Sve na televiziji je pravljeno da ovog trenutka napravi pare. Sve emisije, kao ovaj tok-šou (Beograde, dobro veče – Studio B), imaju za zadatak da zarade novac sada ovog trenutka i prave se za najveći broj gledalaca koji su iza ekrana, je l’ tako? Pošto je sastav našeg stanovništva takav da je najviše nepismenih, pa polupismenih, a ostalo su akademici, zato mi pravimo programe za polupismene i nepismene. I u skladu sa tim da bi prepoznali te ljude biraju se i odgovarajući urednici koji mogu da prepoznaju polupismene. Pa ne može akademik da prepozna polupismenog, nego to naravno može samo nepismen urednik.“

    Gutović, koji je i prošle godine pobedio u ovom izboru,  je imao samo tri glasa više od izjave muzičara Zorana Kostića Caneta, takođe pobednika iz 2012.godine.

    BIZLife portal zahvaljuje svima koji su učestvovali i glasali u našem izboru za Izjavu godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE