Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Rajski vrt u centru Beograda

    Jedno od najlepših zdanja i simbola Beograda, hotel ’Moskva’, pored luksuznih smeštajnih kapaciteta, čuvene kafeterije i poslastičarnice, elegantnog restorana, postao je bogatiji otvaranjem hotelskog EVA Spa&Wellness centra.

    Na izgradnji EVA spa&wellness centra radilo se od 2012. godine, a autor projekta je mladi arhitekta Bojan Ćirović koji je uspešno spojio prepoznatljiv rustični stil ovog istorijskog hotela sa modernim rešenjima u enterijeru. Rezultat je pročišćen, luksuzni i intimni prostor, sasvim podređen opuštanju. Poseban izazov predstavljalo je prilagođavanje novih kapaciteta postojećim – u zgradi koja je od sredine prošlog veka pod zaštitom države kao Spomenik kulture grada Beograda.

    Prema rečima Bojana Ćirovića, inspiracija je bila da se spoje elegantno klasični elementi i savremeno oblikovanje. Ali tako da se u nekim delovima izuzetno naglasi njihova različitost, a da to opet ne smeta, već se suptilno uklopi u kontekstu oblikovanja. ’Moja ideja je bila da to izgleda kao da smo ušli u nulti nivo hotela i zatekli neke stare prostorije koje su već urađene u klasičnom dekoru i osvežili ga duhom ekstremno moderne arhitekture. Sve je u belom zato što treba da se oseti elegancija, luksuz i smirenost“, objašnjava arhitekta.

    Spa&Wellness centar hotela ’Moskva’ poseduje sve sadržaje koje postavljaju savremeni spa standardi: finsku saunu, bio saunu, parno kupatilo, veliki đakuzi, tapedarijum, slani zid, prostor za masažu i duo-masažu, manikir i pedikir zonu, teretanu, kao i laundž postor za opuštanje.

    Masaže i tretmani rade se prvoklasnom organskom kozmetikom američkog brenda ’Pevonia’. U ponudi je preko deset vrsta masaža, uz brojne atraktivne tretmane tela i lica sa tropskim voćem, kavijarom, vulkasnkim kamenjem… Među pažljivo dizajniranim masažama koje mogu da se pronađu u ovom rajskom vrtu, specijalitet EVA spa&wellness centra je – masaža penom. Ovaj tradicionalni ritual poreklom iz Turske je posebna čulna senzacija, a namenjen je uživanju, čišćenju i pročišćenju tela, a u Srbiji je u SPA ponudi po prvi put.

    Lociran u samom centru  Beograda, u jednom od najlepših arhitektonskih zdanja prestonice, SPA centar hotela ’Moskva’ otvoren je za hotelske, ali i vanhotelske posetioce. Idealno je mesto da se nakon napetog radnog dana opustite, provedete kvalitetno vreme sa prijateljima ili odradite svoj trening. Budući da i enterijerom i konceptom odgovara posetama udvoje, svoju dragu osobu umesto odlaskom u kafić ili bioskop, uvek možete da iznenadite jednim zavodljivim SPA izlaskom, te da u romantičnom ambijentu uživate u masaži za parove, ili se zajedno prepustite blagotvornom dejstvu saune i parnog kupatila.

    Za užitak tokom cele godine, kreirane su mesečne, polugodišnje i godišnje članarine, a uz njih ide i VIP tretman.

    Uživajte!

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE