Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Milan Beko: Ne znam ko je pucao na mene

Biznismen MIlan Beko, koji je 14. novembra teško ranjen ispred svoje kuće, kaže da u potpunosti sarađuje s policijom u rasvetljavanju ovog zločina i da je efikasna i brza istraga prevashodno u njegovom najboljem interesu.

"Apsolutno nemam šta da krijem, u potpunosti sarađujem s policijom na rasvetljavanju ovog zločina i uzdam se u rad policije, te verujem da će napadač biti pronađen i izveden pred lice pravde", naveo je Beko za list “Informer”.

Prema njegovim rečima, izuzetno mu vređaju čast i ugled tekstovi u medijima u kojima se tvrdi da on odbija saradnju sa policijom i da inspektorima neće da kaže sve što zna o pokušaju ubistva.

"Netačno je da znam ko je pucao na mene ali da tu informaciju prikrivam od istražnih organa", istakao je Beko u pisanom odgovoru.

On je dodao da je netačno i da je menjao iskaz pred inspektorima koji rade na slučaju rasvetljavanja učinjenog krivičnog dela, da je netačno da je u bilo kom delu menjao svoj iskaz, kao i da je netačno da je odbio da odgovori na bilo koje pitanje koje mu je postavljeno.

"Netačno je da sam na bilo koji način odbio saradnju s policijom", naveo je biznismen.

Beko napominje i da nije ovlašćen da otkriva bilo kakve detalje o radnjama preduzetim u krivičnom postupku koji je u toku, niti da ga na bilo koji način komentariše kako ne bi ugrozio tok istrage.

Foto: Beta

What's your reaction?

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE