Za Messija 250 miliona evra?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Za Messija 250 miliona evra?

  Na pomolu je novi rekord među fudbalskim transferima, a ovoga puta u glavnoj ulozi je Fudbalski klub Čelsi koji je spreman da za Lionela Messija plati fantastičnih 250 miliona evra, piše Daily Star.

  Kako navodi britanski sportski list, sa 250 miliona evra Čelsi bi pokrio otkupnu klauzulu iz ugovora koji jedan od najboljih fudbalera sveta ima sa španskom Barselonom.

  Iako je mala verovatnoća da do ovog transfera može doći, ovaj tabloid navodi da londonski "Plavci" mogu da iskoriste nezadovoljstvo Argentica i očigledan sukob sa trenerom katalonskog giganta Luisom Enriqueom.

  Čelsi, u vlasništvu milijardera Romana Abramoviča, spreman da za Messija ponudi astronomsku cifru, a ostaje da se vidi da li je Barselona spremna da se odrekne usluga najboljeg igrača.

  Kako navodi Daily Star, čelnici londonskog kluba ponudili bi Argentincu šestogodišnji ugovor.

  Iako je sve ovo još uvek u domenu spekulacija, stručnjak Sky Sportsa za španski fudbal Guillem Balague kaže da Messi nikad nije bio bliži odlasku iz Barselone, ali upravo su finansije su ono što bi moglo da stane na put ovom potencijalnom mega trasferu.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE