Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pajtić najavio `vladu u senci`

    Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić ocenio je danas da je situacija u zemlji svakim danom sve lošija, zbog čega očekuje izbore ove ili sledeće godine, a najavljuje i skoro formiranje "vlade u senci".

    Pajtić je za Kažiprst B92 rekao da trenutna situacija "nije održiva" i da, kada govori da će "kraj ove vlade biti 2015. godine", to govori iz ugla socijalnog i ekonomskog konteksta i "dramatičnih grešaka" koje vlast pravi.

    "Teško će vlast moći da održi nivo ekonomske i socijalne kohenzije koja je neophodna da bi jedno društvo uopšte funkcionisalo", smatra Pajtić, koji je i vojvođanski premijer.

    On je takođe rekao da DS ne može da čini ono što je nekada radila SNS, da "samo kritikuje bez ikakvog kontra predloga", zbog čega će vrlo brzo biti formirana vlada u senci.

    Upitan da precizira kada će biti formirana vlada u senci, Pajtić je rekao da postoji "problem preplašenosti ljudi" i da se mora imati razumevanja za to da se "veliki strah uvukao, ne u članove DS i u ljude koji bi bili potencijalni članovi vlade u senci, nego u veliku većinu građana Srbije".

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE