Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Strateški savez kompanija IBM i Lenovo

    Kompanije Lenovo i IBM zaključile su dogovor o saradnji u Srbiji i završile proces prelaska zaposlenih iz sektora IBM sa x86 serverima u Lenovo.

    Lenovo preuzima poslovanje kompanije IBM sa x86 serverima, obuhvatajući i Flex i x86 PureFlex integrisane sisteme, na kojima će raditi dalje inovacije, najavljeno je iz tih kompanija.

    IBM će na zahtev Lenova nastaviti da pruža uslugu održavanja za duži vremenski period, tako da će prelaz za kupce biti olakšan. Lenovo i IBM su uspostavili strateški savez u kojem će Lenovo služiti kao proizvođač originalne opreme za IBM i preprodavati odabrane softverske i storage proizvode iz portfolija IBM.

    Lenovo će od sada moći da ponudi te proizvode kao deo sveobuhvatnijeg IT rešenja, što mu omogućava da podrži veći spektar potreba korisnika u data centrima.

    "Naši prioriteti su da omogućimo što lakši prelaz za klijente i partnere, dok ubrzavamo poslovanje sa serverima. Imamo velike planove i cilj nam je da ponovimo uspeh koji smo imali sa računarima", rekao je direktor za Adriatik region Jovan Glamočanin.

    Kompanija Lenovo je završila početno zatvaranje akvizicije poslovanja kompanije IBM sa x86 serverima na svetskom nivou 1. oktobra.

    Sa integracijom x86, Lenovo dobija prvoklasno poslovanje koje proširuje mogućnosti u oblasti hardvera i usluga za preduzeća, tako da postaje pozicioniran kao ključni igrač na tržištu servera. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE