Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Dragan Jeremić na čelu EPS Snabdevanja

    Nadzorni odbor Javnog preduzeća Elektroprivreda Srbije imenovao je Dragana Jeremića za vršioca dužnosti direktora privrednog društva EPS Snabdevanje.

    Dragan Jeremić je do sada bio direktor Direkcije EPS za informaciono-komunikacione tehnologije. On je osnovao kompaniju Sito, koja je 2005. godine prodata austrijskoj kompaniji S&T, što je tada bila najveća strana investicija u IT industriji u Srbiji.

    Učestovovao je u realizaciji i primeni rešenja za domaći platni promet i kontrolu 42 odsto dnevnih transakcija u celokupnom sistemu platnog prometa Srbije, kao i za ugovaranje i realizaciju sistema u 28 banaka u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

    U saopštenju se navodi da je Jeremić zaslužan i za primenu rešenja "biling sistema" za mobilnu i fiksnu telefoniju u Telekomu Srbija, za ugovaranje i rukovodjenje u realizaciji projekta rešenja u SVKB banci Samara u Rusiji vrednog 25 miliona dolara.

    Jeremić je, takođe, učestvovao u razvoju firme Energo data. Dosadašnjem v.d. direktora EPS Snabdevanje Željku Markoviću je istekao mandat. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE