Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Danas: `Ženski Dinkić` direktor u Luci Beograd

    Verica Kalanović, bivša ministarka u nekoliko srpskih vlada, direktorka je u Luci Beograd, piše list Danas.

    Kako je objavljeno, to je potvrdila i Kalanovićeva, rekavši da je od polovine oktobra direktorka jednog zavisnog preduzeća u Luci, odnosno Slobodne zone Beograd.

    Upitana otkud baš ona na tom mestu, Kalanovićeva je za Danas odgovorila pitanjem zašto je čudno da neko radi u privatnom sektoru.

    Na konstataciju lista da nije čudo, ali da je zanimljivo s obzirom na to da se bavila politikom, ona nije odgovorila. Prema njenim rečima, njen zadatak u Luci je da bude direktorka u tom preduzeću i da posluje što je bolje moguće.

    Na pitanje upućeno Luci Beograd otkud Kalanovićeva na mestu direktorke, Danasu je rečeno da Kalanovićeva ni u kom slučaju nije angažovana iz bilo kakvih političkih razloga, niti zbog toga što ona nešto duguje Luci ili Luka njoj, već zato što ima iskustva u poslovima regionalnog razvoja koje Luka namerava da ostvari.

    Kako je podsetio list, Kalanovićeva se iz politike povukla odlaskom sa političke scene Mlađana Dinkića i njegove partije URS, a važila je za njegovu osobu od poverenja i zvali su je "ženski Dinkić", što je njoj, kako je rekla, imponovalo.

    Foto: Beta, arhiva

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE