Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Bivše funkcionerke i njihovi novi poslovi

    Prethodne nedelje imali smo prilike da vidimo kako nekadašnja portparolka i visoka funkcionerka Demokratske stranke Jelena Trivan ulazi u prostorije Službenog glasnika i preuzima dužnost v.d.direktora, a jutros smo u novinama čitali kako je bivša funkcionerka G17 Verica Kalanović došla na mesto jednog od direktora u Luci Beograd.

    U toku dana došla je informacija da je je još jedna bivša političarka našla novi posao.

    Ksenija Milenković, nekadašnja portparolka G17 plus (kada je bila Milivojević), na današnjoj sednici Vlade imenovana je za v.d. direktora Kancelarije za evropske integracije.

    Milenkovićeva je na ovo poziciju doša sa funkcije zamenice ambasadora u srpskoj misiji pri EU u Briselu, na kojoj je od 2011. godine.

    Bila je članica i portparolka G17 plus i zamenica poslaničke grupe G17 plus u sazivu od 2004. godine.

    Na mesto poslanice podnela je ostavku 2006. godine. Od 2007. do 2011. godine bila je savetnica potpredsednika Vlade Božidara Djelića. 

    U Ministarstvu spoljnih poslova zaposlila se u vreme kad je tim resorom upravljao Vuk Jeremić.

    Dnevni list Danas jutros je objavio da je Verica Kalanović, bivša ministarka u nekoliko srpskih vlada, postala jedna od direktora u Luci Beograd, što je potvrdila i Kalanovićeva rekavši da je od polovine oktobra direktorka jednog zavisnog preduzeća u Luci, odnosno Slobodne zone Beograd.

    Vlada Srbije , krajem januara imenovala je nekadašnju visoku funkcionerku DS Jelenu Trivan za v.d. direktora Službenog glasnika, umesto dosadašnjeg direktora Radoša Ljušića.

    Foto: Beta, Medija centar Beograd

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE