Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Honda CR-V u last minute ponudi

    Honda Srbija je započela LAST MINUTE predsajamsku akciju za jedan od najpopularnijih SUV modela na svetu. Promotivna ponuda obuhvata dve specijalne edicije CR-V modela koje sadrže sve što je neophodno vozaču Honde, a koje su ujedno i benefit za kupca:

    • CR-V Multimedia Edition
    • CR-V Limited Edition

    Edicija Multimedia Edition putovanje do odredišta čini jednostavnijim i udobnijim uz pomoć integrisanog HD Touch Screen-a veličine 7 inča i navigacionog uređaja sa licenciranim mapama Srbije i Evrope, HD kamerom za vožnju unazad, DVD plejerom, Bluetooth konekcijom za mobilni telefon, Hands free uređajem,  konekcijom  za USB i i-POD i slotom za SD karticu.

    Ipak, za kupce koji žele da njihov novi CR-V automobil odiše jedinstvenim stilom, pripremljena je edicija Limited Edition. Zadnji spojler sa integrisanim stop svetlom, sportska prednja maska, ukrasi za maglenke ili lajsne na vratima, kao i hromirani ukras za izduvnu cev učiniće automobil neodoljivim i drugačijim već na prvi pogled.

    Cena modela CR-V kreće od 21.990eur, a Honda Srbija je obezbedila i najatraktivnije uslove finansiranja putem lizinga uz  kamatnu stopu od 3,99% .

    Akcija se odnosi na ograničene količine aktuelnog modela Honde CR-V sa lagera u osnovnim paketima Comfort, Elegance, Lifestyle i  Executive.

    Podsećamo da je kupcima na raspolaganju i kupovina automobila, po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate, pri čemu vrednost korišćenog automobila može predstavljati učešće u finansiranju novog automobila.

    Hondin model CR-V je u protekloj godini dobio značajne pohvale i nagrade, među kojima je i nagrada specijalizovanog magazina „Which? Car“  za najpouzdaniji automobil u 2014-oj godini. Dve godine zaredom ovaj Hondin model odnosi pobedu za najbolji 4×4 pogon, sudeći po Total 4×4 magazinu. Sva priznanja govore o dugogodišnjem poverenju i vezi koju Honda ima sa svojim kupcima.

    Nova i najnaprednija Honda Earth Dreams tehnologija, koju CR-V aktivno koristi, vodi se načelima povećanog zadovoljstva u vožnji, a smanjenog negativnog uticaja na životnu sredinu. Uživaćete u vožnji znajući da je vaš automobil dizajniran za smanjenje štetnog uticaja na okolinu.

    Dokazano je da Honda vozila provode najmanje vremena u servisu i spadaju među najpouzdanija vozila. Tokom 10 godina rada u Delta Automoto servisu nije zamenjen nijedan motor i nije rasklopljen nijedan menjač. Sve ovo govori koliko je Honda posvećena kvalitetu svojih vozila i zadovoljstvu svojih kupaca.

    Svi zainteresovani kupci mogu zakazati test vožnju modela CR-V na sajtu www.honda-srbija.rs ili na broj telefona 011/2010 919, 2010 971, 2010 914.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE