Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U maju se otvara tržni centar u Zemunu

    U Zemunu će u maju biti otvoren tržni centar "Zemun park", investicija izraelske MIVNE grupe, u koju je do sada uloženo 25 miliona evra.

    Tržni centar se prostire na 16.000 kvadratnih metara, a u planu je proširenje objekta i otvaranje više od 600 novih radnih mesta, saopštila je MIVNE grupa.

    Stanovnici Zemuna, Novog Beograda, Zemun Polja, Batajnice, Altine, Ugrinovaca, kao i meštani Borče, Ovče, Krnjače, zahvaljujući novom mostu, među prvima će moći da vide rezultat rada srpskih građevinskih firmi i domaćeg inženjerskog tima za godinu dana, koliko je trajala izgradnja prve faze "Zemun parka".

    "Sigurni smo da smo prvom investicijom MIVNE grupe u Srbiji napravili pravi potez, pre svega, odabirom lokacije."

    Kroz razvoj ovog projekta, uverili smo se da postoji velika tražnja domaćih i međunarodnih trgovaca za kvalitetnim poslovnim prostorom i verujemo da ćemo u budućnosti imati odličnu saradnju sa poslovnim partnerima, potrošačima i lokalnom zajednicom, rekao je regionalni direktor MIVNE grupe Nir Makdasi.

    Kako je navedeno, više od 95 odsto prostora dobilo je zakupce koji će prodavati domaće i strane renomirane brendove, a tržni centar će, između ostalog, imati igraonicu za decu, hipermarket Univerexport, depo Uradi sam, poslovnicu "Home centra".

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE