Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Telenor i Microsoft predstavili digitalne servise za mala i srednja preduzeća

    Kompanije Microsoft i Telenor Srbija danas su najavile nove digitalne servise u Telenoru, namenjene malim i srednjim preduzećima − OneDrive i Office 365. Telenor je ujedno i prvi operator u Srbiji koji će u okviru svojih usluga od 2. marta ponuditi najtraženije Microsoftove aplikacije i cloud servise.

    „U Telenoru želimo da omogućimo preduzećima da pomoću mobilnih komunikacija uspešno posluju u dinamičnom, konkurentnom okruženju. Pored brzog interneta i uređaja u Pametnoj mreži, u našem fokusu su i relevantni digitalni servisi. OneDrive i Office 365 u Telenoru, najtraženiji digitalni servisi namenjeni poslovanju, malim i srednjim preuzećima donose mogućnost za stvaranje prave mobilne kancelarije”, kaže Mikel Nosgard, izvršni direktor marketinga u Telenoru.

    Ponuda Microsoftovih usluga u Telenoru rezultat je saradnje i partnerstva kompanija na evropskom nivou, kako bi se malim i srednjim preduzećima omogućilo lako i povoljno  korišćenje najsavremenijih rešenja namenjenih poslovanju.

    „Mi smo veoma zadovoljni činjenicom da omogućavamo mobilnost i fleksibilno poslovanje koje izlazi u susret potrebama malih i srednjih preduzeća. Danas, Telenor najavljuje servis koji donosi najbolje iz naše dve kompanije“, kaže Merijen Roling, direktor prodaje za mala i srednja preduzeća i razvoj partnerskog kanala za region Centralno-istočne Evrope.

    OneDrive for Business je sastavni deo određenih Moja firma i internet tarifnih paketa, što njihovim korisnicima omogućava besplatno korišćenje jednog terabajta prostora za skladištenje podataka i njihovo deljenje, dok će svim ostalim poslovnim korisnicima biti omogućeno da uslugu aktiviraju kao tarifni dodatak po pristupačnim cenama.

    Microsoft Office 365 paketi u Telenoru namenjeni su ne samo postojećim korisnicima usluga te kompanije već i svim preduzećima u Srbiji. Kao najveće prednosti ponude u Telenoru izdvajaju se fleksibilnost u korišćenju, plaćanje putem mesečnog računa i lokalna podrška 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. 

    Microsoft OneDrive pruža zaštitu i omogućava pristup poslovnim podacima u svakom trenutku i sa svakog uređaja, a Office 365 paket omogućava deljenje poslovnih informacija, saradnju u realnom vremenu i sa udaljenih lokacija.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE