Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    N1: Đokovići ulažu u banjalučku `stazu zdravlja`?

    Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, posetio je poznato banjalučko izletište Banj brdo, a spekuliše se da bi Đokovići mogli da kupe hotel na ovoj lokaciji, prenosi N1.

    "Ja sam ovde u privatnoj poseti kod prijatelja", samo je kratko odgovorio Srđan Đoković na pitanje da li je tačno da kupuje hotel na Banj brdu, oazi mira i netaknute prirode na svega pet kilometara od Banjaluke.

    Taj objekat nedavno je renoviran, vlasnik nije grad, već fizičko lice. "Ja sam siguran da bi to ime dalo doprinos turizmu Banjaluke i povećalo posete. Mogu da kažem bi to bilo dobro da imamo jednu takvu ličnost u Banjaluci", rekao je direktor Turističke organizacije Banjaluke Ostoja Barašin.

    Danas Banj brdo, a nekada Šehitlici, najpoznatije je banjalučko izletište. Sa nadmorske visine od 430 metara vidi se gotovo celi grad.

    Zbog čistog vazduha, ovaj put Banjalučani nazivaju "staza zdravlja". Okruženje čini zimzelena i listopadna šuma, izvori pitke vode, mir i tišina, ptice i veverice, idilična atmosfera i oaza mira za opuštanje bogataša i biznismena.

    Većina Banjalučana plaši da će se prodajom hotela ukloniti rampa te da će saobraćaj ugroziti lepotu prirode. Možda Đokovićima baš to bude presudno, da se u netaknutoj prirodi odmaraju ili pak izgrade neki teniski kamp, javio je N1.

    Foto: FB

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE