Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U Telenor banci već 50.000 tekućih računa

    Telenor banka otvorila je 50.000-ti tekući račun otkako posluje na tržištu Srbije. U prvih šest meseci, banka je uspela da formira čvrstu osnovu za dalji razvoj mobilnog bankarstva zahvaljujući sinergiji telekomunikacija i finansijskih usluga, sa prosečnom mesečnom stopom rasta broja otvorenih računa od 53 odsto.  

    „Veoma smo zadovoljni što smo u kratkom vremenskom roku došli do pedesethiljaditog otvorenog tekućeg računa, što nas svrstava među najbrže rastuće mobilne onlajn banke u regionu centralne i istočne Evrope. Fokusirani smo na finansijske usluge koje se jednostavno koriste i prelazak sa tradicionalnog bankarstva na inovativna mobilna rešenja orijentisana ka korisniku“, kaže Martin Navratil, izvšni direktor i predsednik Izvršnog odbora Telenor banke.

    Na globalnom nivou, koncept mobilnog bankarstva doveo je do promena u načinu na koji korisnici obavljaju svoje bankarske poslove. Te promene su vidljive i u Srbiji, jer upotreba mobilnog bankarstva od trenutka otvaranja Telenor banke beleži kvartalni rast sa 6-12 odsto na 24-31 odsto, prema podacima Narodne banke Srbije.

    U Telenor banci, svi građani Srbije mogu da otvore viševalutni tekući račun sa beskontaktnom debitnom MasterCard karticom, menjaju novac po povoljnim kursevima, šalju novac u inostranstvo ili obavljaju sve vrste plaćanja. Građanima je omogućena i fleksibilna štednja po viđenju u dinarima uz kamatu od sedam odsto, uz mesečni prirast obračunate kamate.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE