Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Najprestižnije svetske biznis škole ponovo u Beogradu

    Treću godinu za redom, Fakultet organizacionih nauka u Beogradu od 24. do 29. marta biće domaćin svetskog  takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja. Belgrade Business International Case Competition (BBICC) okupiće studente sa najprestižnijih svetskih univerziteta  poput Wharton poslovne škole iz Pensilvanije, Univerziteta McGill iz Kanade,Nacionalnog Univerziteta u Singapuru i drugih univerziteta iz Sjedinjenih Američkih Država, Hong Konga, Velike Britanije, Portugala, Tajlanda, kao i sa Novog Zelanda.

    FON i Srpska asocijacija menadžera kao organizatori, nastoje da ovo takmičenje ponovo bude raskrsnica kultura i da stvore dobro okruženje za učenje i razmenu znanja. BBICC je, između ostalog, jedinstvena prilika za studente prestižnih poslovnih škola iz sveta da kroz učešće na takmičenju upoznaju Srbiju i srpsku kulturu.

    Studija slučaja je analiza poslovne situacije zasnovane na poslovanju stvarne organizacije. Cilj analize studije slučaja je da se student stavi u položaj top menadžera i da donese strateške poslovne odluke iz oblasti menadžmenta, marketinga, prodaje, finansija i međunarodnog poslovanja. Studenti će pred predstavnicima  vodećih kompanija, prezentovati svoja  rešenja.

    Za više informacija posetite sajt BBICC

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE